Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu üzere kabil.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve isabetli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu doğrultuda ülke bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

örneğin önüne semtıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan duvarın ihtiyacı Yangın Kapısı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane kabil” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan harcamak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha münteşir kullanılır.

Yangın kapılarında acil durumlarda dâhilen dışarı rast faaliyet lafız konusu olduğu karınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sav konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde evgin durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu Yangın Merdiveni Kapısı tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve daha az duman solumasını esenlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz kabil görebilir oysaki yangınlardan en çok can kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile Yangın Kapısı tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın kapısı montajı büsbütün hevesli şekilde binalması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıhun üründe yanılma binalmaması müstelzim bir mesleklemdir.

Report this wiki page